Pick your break

Pick your ski center

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ !!!!




Το GoodTimes Mag και το κατάστημα Sublime Store σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ζευγάρι παπούτσια DC Trase!
Κάνε Like & Share τον διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για ένα ζευγάρι παπούτσια DC Trase!
Κέρδισε το καινούργιο μοντέλο Trase σε αντρικό ή γυναικείο, από την γνωστή DC SHOES για το Καλοκαίρι 2015.























ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:







Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό είναι να κάνεις Like την σελίδα GoodTimes Mag στο Facebook και να κάνεις Share τον διαγωνισμό!
Προσκάλεσε φίλους σου και εξασφάλισε διπλή συμμετοχή!
Ο διαγωνισμός τελειώνει Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 και ο νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί στις σελίδες GoodTimes Mag και Sublime Store στο Facebook την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.



















 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι ανεξαρτήτως, αρκεί να έχουν κάνει Like & Share τον διαγωνισμό στο Facebook, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
Ο νικητής/νικήτρια θα επιλεχθεί μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί την Κυριακή 05/07/2015 στις σελίδες GoodTimes Mag και Sublime Store.
Ο νικητής/νικήτρια θα πρέπει να έρθει από το κατάστημα Sublime Store να παραλάβει το δώρο του. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το διαθέσιμο νούμερο ή σχέδιο, ο νικητής/νικήτρια μπορεί να επιλέξει όποιο άλλο παπούτσι θέλει μικρότερης ή ίσης αξίας με το DC Trase. Το δώρο θα δοθεί ανάλογα με την διαθεσιμότητα του καταστήματος (σε χρώματα, σχέδια, μεγέθη κτλ).
Σε περίπτωση που ο νικητής/νικήτρια είναι εκτός Αττικής ή αδυνατεί να έρθει από το κατάστημα να παραλάβει το δώρο του, τότε, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, το δώρο του θα αποσταλεί εντός Ελλάδος, εντελώς δωρεάν.





Το δώρο είναι ευγενική χορηγία του καταστήματος Sublime Store Athens.
Το Sublime Store Athens βρίσκεται στην Αλίμου 13 στον Άλιμο, τηλ. 210 9802446 και θα βρεις προϊόντα Snowboard, Surf, Skate, Clothing, Shoes, Accessories κ.ά. σε πολύ χαμηλές τιμές έως και 70%! Μεγάλη ποικιλία σε Volcom, DC, Burton, Quiksilver, Roxy κ.ά. Το κατάστημα λειτουργεί και σαν Outlet και θα βρεις πάντα προϊόντα με έκπτωση που φτάνει το 70%! Παραλαβές καινούργιων προϊόντων γίνονται συνεχώς.
Μάθε περισσότερα για το κατάστημα και τις μάρκες από εδώ.
GOOD LUCK!

 

Related