Pick your break

Pick your ski center

Flow Film Festival 2017!

 Επτά χρόνια προβολής ταινιών και side events γύρω από τα extreme sports και την περιπέτεια στην φύση, συμπληρώνει φέτος το Flow Film Festival.
 

Όπως κάθε χρόνο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα προβολών στην 4Κ οθόνη του Flow! Οι κορυφαίες ταινίες που κυκλοφόρησαν φέτος από τον πλανήτη των extreme sports είναι εδώ! 5 κινηματογραφικές πρεμιέρες, 2 film projects γυρισμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα, και ο γνωστός διαγωνισμός για ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων κινηματογραφιστών “The Thing About Shorts”, θα καθηλώσουν τον θεατή.
 

Η ευαισθητοποίηση όμως των θεατών γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος είναι ένας από τους νέους στόχους του Flow. Άλλωστε για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας σπορ στο βουνό και την θάλασσα, θα πρέπει να κατανοήσουμε την ανάγκη για προστασία του φυσικού μας πλούτου. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ενταχθεί και παρουσιάζονται δράσεις (recycle, reduce, reuse), οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε μια νέα αίθουσα που θα ανοίξει για το κοινό, ενώ θα γίνει και προβολή της βραβευμένης ταινίας “A Plastic Ocean”
Η πιο ολοκληρωμένη έκθεση ειδών boardsports θα φιλοξενείται και φέτος στο φουαγιέ της εκδήλωσης όπου απίστευτα δώρα για το κοινό θα κληρωθούν από τους υποστηρικτές του Flow!

ΤΑΙΝΙΕΣ

Paradigm Lost ,This is home,Cosa Nostra,Wind and Water,Yamas Snowmads,The Volcanic kingdom,Method movie,A Plastic Ocean

 Για περισσότερες πληροφορίες: http://flowfest.gr/about/

Related